Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Ямщиков Вадим

Ямщиков Вадим Вікторович

Рік народження: 1987

Опис політика

Депутат Полтавської міської ради 8 скликання від партіїСлуга народу”.

У 2022 році під час повномасштабного вторгнення росії приєднався до складу Полтавської окремої зведеної штурмової роти ПРТЦК та СП “ОДІН”. Воював у Бахмуті та біля Горлівки (Донецька область). Також у лавах ЗСУ перебуває його дружина - військова медикиня, депутатка Полтавської міської ради від партії “Слуга народу” Ямщикова Катерина.

У 2020 році Ямщиков обраний депутатом Полтавської міської ради від партії “Слуга народу”. Був помічником-консультантом народної депутатки України Бардіної Марини від партії “Слуга народу” на постійній основі.

У 2015 році обраний депутатом Полтавської міської ради 7-го скликання, висунутий від Полтавської міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода". Був членом постійної комісії з питань містобудування, архітектури, розвитку міського господарства, транспорту, розвитку підприємницької діяльності, розвитку міста, інвестицій, туризму.

З 2014 року Ямщиков займався гуманітарним напрямом. Учасник Революції гідності, громадських рухів. Ініціатор “Алеї Героїв”, меморіального комплексу воїнам АТО/ООС в Полтаві.

Засновник низки ГО: "Координаційна рада громадських організацій учасників АТО в місті Полтава", "Полтавська платформа", "Збережемо Полтаву". Голова правління ГО "Асоціація ветеранів та учасників АТО Полтавщини".

Був фізичною особою-підприємцем.

Освіта вища.

Народився 20 червня 1987 року в м. Глобине Полтавської області.

Балотування

Фракції

  • Полтавська міська рада 7
  • ВО "Свобода"

Робота помічником для:

Верховна Рада 9, За строковим трудовим договором на постійній основі

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу