Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Величко Володимир

Величко Володимир Анатолійович

Рік народження: 1980

Опис політика

У 2019 році балотувався до Верховної Ради 9 скликання за 74 округом (м.Запоріжжя) як безпартійний самовисуванець.

2015 року балотувався та був обраний депутатом Запорізької обласної ради від партії “Наш край”. На той час і дотепер - безпартійний.

Депутат Запорізької обласної ради, член постійної комісії з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад області та житлово-комунального господарства.

На виборах до Верховної Ради України 2012 та 2014 року балотувався від Комуністичної партії України. У цей період був членом КПУ. На виборах Президента України 2014 року був довіреною особою кандидата від КПУ Петра Симоненка у ТВО №80 (Запорізька область). 

З липня 2013 року виконував обов’язки, а в серпні був призначений генеральним директором ДП "Харківстандартметрологія". Працює на цій посаді і дотепер.

Від 2010 до 2013 року працював генеральним директором ДП "Запоріжжя­стандарт метрологія", був головним державним інспектором Запорізької області з питань дотримання норм і стандартів.

У 2008–2010 роках працював у Міністерстві регіонального розвитку та будівництва України начальником управління, де був куратором будівельних проектів у рамках підготовки до проведення чемпіонату Європи з футболу Євро-2012.

Із 2006 по 2008 року обіймав посаду фінансового директора ТОВ "Скад-Інвест", де здійснював діяльність з розробки та реалізації інвестиційних проектів по забудові чорноморського узбережжя.

У 2006 році перейшов на державну службу – в Апарат Верховної Ради України помічником-консультантом народного депутата Бориса Тарасюка.

Був помічником-консультантом на громадських засадах народного депутата 5 та 6 скликань Вячеслава Коваля, 6 та 7 скликань Петра Симоненка та 8 скликання Володимира Бандурова.

До 2006 року працював директором і за­сновником підприємства з експлуатації будинків та споруд. З 2002 до 2008 року – приватний підприємець.

2019 рік – навчання в KMBS (стратегічний архітектор). 2011-2012 роки навчався в KEMI (Swedish chemical Agency), Стокгольм, Швеція.

У 2002–2004 роках навчався в аспірантурі НМетАУ за фахом "Організація і управління виробництвом". У 1997 році став студентом економічного факультету НМетАУ за спеціальністю "Фінанси та кредит". Кандидат економічних наук.

Балотування

Робота помічником для:

Верховна Рада 7, На громадських засадах
Верховна Рада 6, На громадських засадах
Верховна Рада 6, На громадських засадах
Верховна Рада 5, На громадських засадах
Верховна Рада 5, Невідомо
Верховна Рада 8, На громадських засадах

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу