Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Локтіонова Наталія

Локтіонова Наталія Валентинівна

Попередні імена: Левченко Наталія

Рік народження: 1981

Опис політика

Народна депутатка Верховної Ради 9 скликання від "Слуги народу", мандат отримала у 2023 році.

У 2023 році Локтіонова склала присягу народної депутатки і приєдналася до фракції "Слуги народу" у Верховній Раді 9-го скликання. ЦВК визнала її обраною після того, як інший представник "слуг" Юрій Арістов склав мандат через скандал з відпочинком на Мальдівах під час повномасштабної війни.

З 2021 року Локтіонова є членом Контрольно-ревізійної комісії партії "Слуга народу".

У 2019 році під час виборів до Верховної Ради 9 скликання була у непрохідній частині виборчого списку партії "Слуга Народу" (№146 у списку). На момент виборів була офіційно безробітною.

Також як частина команди "Слуги народу" допомагала на президентських та парламентських виборах - відповідала за проведення заходів, координувала роботу регіональних команд.

У 2003-2018 працювала за фахом у міжнародних компаніях. Зокрема працювала менеджером з маркетингу в Ancor Personnel Ukraine ltd, на різних посадах у відділах з маркетингу та продажу "Першої лізингової компанії".

Локтіонова є рідною сестрою багаторічної помічниці президента Володимира Зеленського Марії Левченко.  Про це писали ЗМІ, свідчать про це і спільні фото у соцмережах.

Своєю чергою Левченко є дружиною ексзаступника міністра внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі, якого звільнили у 2021 році через конфлікт із правоохоронцями на в'їзді в Донецьку область.

Має вищу освіту. Закінчила Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана за спеціальністю "Міжнародна економіка та менеджмент". 

Народилася 16 квітня 1981 року у Києві.

Маркерні голосування

Позбавляє впливу російських спецслужб в Україні під прикриттям релігі Дізнатися більше

№ 8371

прийнято

Дозволяє обіг медичних препаратів на основі канабісу, що полегшить лікування онкохворих та військових. Дізнатися більше

№ 8371

прийнято

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу