Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Кухта Павло

Кухта Павло Андрійович

Рік народження: 1985

Опис політика

З 9 вересня 2019 року - перший заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

У 2019 році балотувався до Верховної Ради 9 скликання від партії “Голос” (№25 у списку). Реєстрацію як кандидата було скасовано у листопаді того ж року за власним бажанням.

Програмний директор партії “Голос”. Керує розробкою програми партії та законодавчих ініціатив, очолює експертну команду.

З 2016 року був заступником голови Стратегічної групи радників з підтримки реформ та експертом групи “Податкова реформа” Реанімаційного пакету реформ. У 2015-2019 роках був радником міністра фінансів, у 2016-2019 роках - радником прем'єр-міністра України.

З 2015 року - член наглядової раду індексу моніторингу реформ iMoRe від VoxUkraine. Помічник депутатів Верховної Ради 8 скликання Ярослава Маркевича та Ігоря Луценка на громадських засадах.

Економіст “Центру економічних рішень”, автор публікацій та дослідницьких робіт з макроекономіки та бюджету. У минулому економічний журналіст і публіцист.

Закінчив Національний технічний університет “Київський політехнічний інститут”. У 2018 році навчався в Aspen Institute Kyiv.

Освіта

  • Освіта
    Освітній рівень: освіта вища

    Балотування

    Робота помічником для:

    Верховна Рада 8, На громадських засадах
    Верховна Рада 8, На громадських засадах

    Дивитись більше про політика в інших джерелах

    Декларації
    Посіпаки
    Посіпаки-2
    Реєстр національних публічних діячів
    Гарна Хата
    Вони голосують для тебе
    Серпом по рейтингу