Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Бойко Наталія

Бойко Наталія Андріївна

Рік народження: 1989

Опис політика

У 2019 році балотується до Верховної Ради 9 скликання від партії "Європейська Солідарність" (№24 у списку).

З осені 2019 року представниця Кабінету Міністрів у наглядовій раді НАК "Нафтогаз України". Коли народна депутатка Ірина Луценко склала свої повноваження, Наталія Бойко написала заяву про відмову від депутатського мандату, тож новим депутатом Верховної Ради України став номер 25 списку "Європейської Солідарності" Володимир В'ятрович.

З лютого 2017 до осені 2019 року обіймала посаду заступниці Міністра енергетики та вугільної промисловості України Ігоря Насалика з питань європейської інтеграції.

З вересня 2017 року - членкиня бюро Комітету зі сталої енергетики ООН. У 2015 році обіймала посаду радниці Адміністрації президента України. Проектна менеджерка реформи енергетики Національної ради реформ під головуванням Президента України.

До 2015 року працювала на посаді консультантки і координаторки проектів для міжнародних газовидобувних компаній і фінансових інститутів в компанії "Environmental Resources Management" (м. Франкфурт-на-Майні, Німеччина), спеціалізувалася на питаннях в сфері екології, правового регулювання, правил охорони праці і техніки безпеки в Україні. 

Закінчила Львівський національний університет, юридичний факультет. Навчалася на юридичному факультеті Берлінського університету імені Гумбольдта за програмою Erasmus. 

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу