Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Москаль Денис

Москаль Денис Денисович

Рік народження: 1975

Характеристики політика

  • Гречкосійство

Опис політика

25 жовтня 2020 року обраний до Київради. Голова комісії з питань екологічної політики.

Згідно з декларацією за 2020 рік, у звітному році отримував дохід від підприємницької діяльності, та процентів від банківських вкладів;

Третій номер у списку ВО «Батьківщина» на чергових виборах до Київради 2020.

У 2020 був помічений на скандальному засіданні земельної комісії Київради під час розгляду питання, що стосувалося інтересів Молчанової та забудови скверу імені Чкалова.

У 2018му помічений в піарі на день Святого Миколая.

У 2017 році увійшов до числа депутатів Київради, які будучи зареєстрованими на засіданнях, не вставляють картки в систему для голосування.

Згідно з декларацією за 2016 рік став одним з найбільших депутатів-землевласників Київради, задекларувавши сумарно 13,5 га, а також увійшов до ТОП-5 депутатів з найбільшою кількістю задекларованої площі нерухомості.

"Наші гроші" називають Москаля бізнес-партнером співзасновниці будівельної компанії "Stolitsa Group" Влади Молчанової, яка була довіреною особою кандидата в президенти Юлії Тимошенко по Святошинському району Києва. У 2007 р. Денис Москаль був керівником ТОВ "Каштанове місто". 

У 2016 році сумарно назапізнювався на засідання Київради за рік на 23 години 25 хвилин. У 2015 році вчасно не подав декларації до Київради й зробив це лише після того, як до нього звернувся рух ЧЕСНО. 

Згідно з моніторингом ЧЕСНО, Москаль міг бути причетним до порушень прав і свобод людини, зокрема, через незаконні забудови на території парку "Сирецький".

У 2015 році обраний депутатом Київської міської ради від ВО "Батьківщина" на 92 окрузі в Святошинському районі. Член постійної комісії Київської міської ради з питань екологічної політики.

У 2014 році балотувався до ВР 8-го скликання від БПП "Солідарність" по мажоритарці.

У 2012 році балотувався на виборах до ВР 7-го скликання за списком Партії зелених України. У 2011-2014 роках очолював Партію зелених України.

2010 року Москаль оголосив, що його обрано новим головою фракції "Батьківщина", з чим не погодилася чинна голова фракції Тетяна Меліхова, звинувативши Москаля у співпраці із заступником голови Адміністрації президента Віктора Януковича Андрієм Кравцем. В результаті Москаль утворив депутатську групу "Республіка Київ"

Помічник нардепа ВР 6-го скликання від БЮТ Андрія Портнова на громадських засадах.

У 2008 році обраний до Київради 6-го скликання від БЮТ.

Балотування

Фракції

  • Київська міська рада 8
  • ВО "Батьківщина"

Робота помічником для:

Верховна Рада 6, На громадських засадах

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу