Настя Приходько агітує за Тимошенко, а в партії Порошенка пробачили хлопцю пошкоджений намет: агітація на Волині

Фото: Настя Приходько агітує за Тимошенко, а в партії Порошенка пробачили хлопцю пошкоджений намет: агітація на Волині

Третього тижня передвиборчої кампанії на Волинь завітала команда кандидата в Президенти Анатолія Гриценка, на підтримку Юлії Тимошенко співала Настя Приходько, а Олег Ляшко прирівняв Супрун до "доктора Смерть" і пообіцяв одягнути студентів у шапки.

Настя Приходько співає на підтримку Тимошенко

25-26 лютого в містах Ковель та Володимир-Волинський на підтримку Юлії Тимошенко в межах її президентської кампанії "Вірю в Україну" виступала співачка Анастасія Приходько.

Окрім того, на Волині агітують далі за Тимошенко народний депутат Іван Крулько, який пропустив голосування у Верховній Раді 26-27 лютого, та місцеві обранці від ВО "Батьківщина". Найчастіше під час таких зустрічей з виборцями вони кажуть "про зниження тарифів" і критикують чинну владу, а також розповідають про провокації з підкупу виборів від команди Порошенка.

За Гриценка агітувала його команда

Тим часом як кандидат у Президенти Анатолій Гриценко відвідує інші міста, де проводить зустрічі з виборцями, до Луцька на його підтримку 24 лютого завітали громадський діяч Тарас Стецьків, військовий експерт, полковник запасу Іван Апаршин (кандидат на посаду міністра оборони в команді Гриценка), очільник "Європейської партії України" Микола Катеринчук та народний депутат Єгор Фірсов. Вони зустрілися з волонтерами й атовцями.

Під час прес-конференції, окрім презентації програми кандидата в Президенти, його команда також намагалася спростувати обвинувачення Анатолія Гриценка в розкраданнях в армії, коли він був міністром оборони:

"Усе це робиться для того, аби за два місяці до виборів знизити рейтинги Гриценка".

Нагадаємо, що другого тижня передвиборчої кампанії очільник волинського осередку "Громадянської позиції" Сергій Чуріков пішов з політики через призначення екс-регіонала Івана Смітюха довіреною особою Гриценка на 21-му волинському окрузі. У відповідь кандидат у Президенти зазначив, що регіоналів у партії не буде, однак Смітюха так і не відкликав.

Ляшко ображав Супрун та обіцяв одягнути в шапки волинських студентів

28 лютого кандидат у Президенти Олег Ляшко під час свого передвиборчого туру волинськими містечками назвав Уляну Супрун "доктором Смерть".

Він побував у Горохові та Ківерцях, пропустивши голосування в парламенті цього тижня.

У Горохові Ляшко відвідав коледж Львівського національного аграрного університету, а в Ківерцях зустрівся з виборцями в будинку культури.

"Учора Порошенко зірвав з дівчини шапку, а я прийду, щоб вас одягнути", – заявив він.

До речі, 27 лютого під час зустрічі з виборцями в Запоріжжі Президент Петро Порошенко зірвав шапку з дівчини.

У президентській партії пробачили хлопцю, який розкраяв намет "Солідарності"

Першого тижня агітації в Луцьку невідомий порізав намет Порошенка та втік. Ім'я хулігана з'ясували досить швидко.

Під час спільної з ним прес-конференції в обласній партійній організації "Солідарності" хлопцю пробачили його вчинок, мовляв, тому що він визнав свою провину, і забрали заяву з поліції.

 

На підтримку кандидата в Президенти, "свободівця" Руслана Кошулинського працюють VIP-агітатори – депутати місцевих рад від ВО "Свобода". Зустріч із самим кандидатом запланована в Луцьку на початок березня.

А тим часом "Самопоміч" теж не відстає від опонентів. Довірена особа Андрія Садового Костянтин Зінкевич з командою агітували за кандидата у Володимирі-Волинському. Агітаційні намети Садового розміщено і в інших населених пунктах області, де так само працюють його агітатори.

Як повідомляв Рух ЧЕСНО, у вікно квартири Зінкевича близько двох тижнів тому стріляли невідомі. Депутат Волиньради від "Самопомочі" пов'язує це з виборчими перегонами, однак пояснити деталі в коментарі Руху ЧЕСНО відмовився.

Також, за повідомленнями Громадянської мережі "ОПОРА", на Волині в наметах на підтримку кандидатів у Президенти Тимошенко, Порошенка та Кошулинського збирали персональні дані виборців.

Читайте також: як триває перший тиждень агітації у Волинській області.

Нагадаємо, що в Чорноморську Олександр Вілкул припаркувався на пішохідному переході, а в Запоріжжі його зустріли зеленкою. На Харківщині напали на намет Петра Порошенка та зіпсували агітаційний куб Андрія Садового. Олегові Ляшку на Полтавщині пошкодили брендований автобус, а на Дніпропетровщині на "Ляшкобус" напали з камінням. За Володимира Зеленського агітує "Ліга сміху", що гастролює Україною. "Кварталу-95" відмовили у виступі у Вінниці.

Громадський рух ЧЕСНО зібрав інформацію про кандидатів у Президенти у спецпроекті Polithub, де кожен виборець має змогу не лише знайти біографію кандидата, а й перевірити його на доброчесність.

Також Рух ЧЕСНО підготував огляд програм кандидатів у Президенти.


[[ action.title ]]

[[ action.description ]]

[[ action.button ]]